
 
Brød med fyld: Indbagte pølser er populær mad hos både børn
og voksne, og så er det samtidig nem og prisrimelig mad. Her er en opskrift på
pølsebrød. 
20 stk. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 40 min.
Bagetid: 12-15 min. Fryseegnet 
 
#
50 g gær 
3 dl vand eller mælk 
2 spsk olie, 
1 tsk salt 
500 g hvedemel (8-9 dl) 
æg til pensling 
*
1. Smuldr gæren og udrør den i lunet vand eller mælk. 
Tilsæt olie, salt og mel. 
Ælt dejen blank og smidig. 
Lad den hæve tildækket på et lunt sted i ½ time. 
 
2. Ælt dejen sammen og del den i 20 portioner. 
Tril dem i fingertykke stænger, 12 cm lange. 
Lad dem efterhæve tildækket på bagepladen beklædt med
bagepapir i 20 min. 
 
3. Pensl brødene med sammenpisket æg. Drys evt list sesamfrø
over.
Bag dem ved 225 °C i 12-15 min. 
 
Serveres til kogte eller stegte pølser eller snittes og
serveres med »hot dogs« - (grillstegte pølser) i. 
 

Se også opskrifter på Snobrød, Hamburgerbrød og Pitabrød
 

Sådan kan det også serveres....