Logo

Agurkebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurkebrød

 

Serveres til kraftige kød- og grønsagsretter.

1 brød. Tilberedningstid: 25-30 min. Hævetid. i alt: 1 time. Bagetid: 25-30 min. Ikke fryseegnet.

 

#

25 g gær

2½ dl vand

2 spsk olie

1 æg

6-8 små sylteagurker

ca. 400 g hvedemel (ca. 7 dl)

æg til pensling

*

1. Smuldr gæren og udrør den i lunet vand.

Tilsæt olie, sammenpisket æg og finthakkede agurker.

Kom melet i lidt ad gangen og ælt dejen smidig.

Stil den til hævning på et lunt sted en halv time.

 

2. Ælt dejen let sammen og form den til et rundt brød som lægges på bagepladen beklædt med bagepapir.

Lad brødet efterhæve i en halv time.

 

3. Snit brødet med en skarp kniv og pensl det med æg.

Bag det i midten af ovnen ved 200-225 °C i en halv time.

 

Serveres til kraftige kød- og grønsagsretter.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her