Logo

Sommerpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dl mælk
4 dl hvedemel
4 æg
½ tsk salt
smør eller margarine
2 dl ufortyndet hyldeblomstsaft
 
Servér fx. pandekagerne med vaniljeis til.
 
Hæld mælken i en skål.
Tilsæt hvedemel og pisk det til en jævn dej.
Tilsæt æg og salt og pisk dejen endnu et øjeblik.
Brun fedtstof i en stegepande.
Hæld knapt 1 dl dej i og bag til pandekagen har fået farve på begge sider.
Bag resten af dejen på samme måde.
Læg pandekagerne på en varm tallerken efterhånden som de bliver færdige, gerne oven på en gryde med kogende vand.
Hæld hyldeblomstsaften over pandekagerne og servér dem med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her