Logo

Sommerlagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g Jordbær
2 marengsbunde

Hasselnøddeskum:
2 dl Hasselnødder (110 g)
4 dl piskefløde
2 tsk vaniillesukker

pynt:
Citronmelisse

Hasselnødderne spredes ud på en bageplade og ristes i oven ved 225ºC i 5-8 min., hældes op på et viskestykke og skallerne gnides af.
Hasselnødderne grovhakkes og afkøles helt.

Fløden piskes til skum, nødder og vaniljesukker vendes i.
Jordbærrene ordnes og ⅓ tages fra til pynt.
Resten af jordbærrene moses sammen i en skål.

En bund lægges på et kagefad.
Halvdelen af de mosede jordbær lægges på.
Halvdelen af nøddeskummet lægges på og en bund lægges over.
Resten af de mosede jordbær lægges på og dækkes med nøddeskummet.
Lagkagen pyntes med jordbær og citronmelisse på toppen.

Man kan også stikke nogle blade ind i det nederste lag nøddeskum som pynt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her