Logo

Spagnoletti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æggeblommer
3 dl (250g) sukker
reven skal af ½ citron
2 tsk citronsaft
5 dl (300 g) hvedemel
Desuden: 3 dl (150 g) mandler

Rør æggeblommer og sukker skummende. Tilsæt citronskal og -saft og vend melet i. Sæt dejen på en smurt plade i toppe ved hjælp af 2 teskeer - ikke for tæt; de flyder noget ud. Drys dem med hakkede mandler. Bag kagerne ved 180ºC i ca. 15 minutter. Lad dem afkøle.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her