Logo

Spagnoletti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
3 dl (250g) sukker
reven skal af ½ citron
2 tsk citronsaft
5 dl (300 g) hvedemel
Desuden: 3 dl (150 g) mandler

Rør æggeblommer og sukker skummende. Tilsæt citronskal og -saft og vend melet i. Sæt dejen på en smurt plade i toppe ved hjælp af 2 teskeer - ikke for tæt; de flyder noget ud. Drys dem med hakkede mandler. Bag kagerne ved 180ºC i ca. 15 minutter. Lad dem afkøle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her