Logo

Speltbrød med soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl vand
50 g gær
1 spsk olie
1 tsk honning
1 tsk salt
1 tsk oregano
3 spsk fintrevet parmesanost
100 g grofthakkede soltørrede tomater
300 g spelt
400 g sigtet spelt
 
Vandet lunes til ca. 37ºC.
Gær, olie, honning, salt, oregano, parmesan og soltørrede tomater tilsættes
og det hele blandes godt.
Melet tilsættes, og dejen æltes til den er glat.
Hæver i en time. Slås ned og æltes igen.
Dejen formes som en pølse og lægges i den smurte form.
Ridses og efterhæver i 30 minutter.
Bages ved 180ºC i 40 minutter og afkøles på rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkebrød Skinkebrød smager godt til suppe og grønsagsretter. Tilberedningstid: 25 min....
• Gulerodskage med valnødder og chokoladeovertrækEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashkage i bradepandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!