Logo

Spinatmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
2 ½ dl lunkent vand
2 æg
200 g hakket frossen spinat
1 tsk salt
3 spsk olie
600 g hvedemel
100 g flødeost naturel
2 fed hvidløg
 
Rør gæren ud i det fingervarme vand og pisk æggene i et efter et.
Tø spinaten op, evt. i mikrobølgeovnen og pres væden af.
Rør spinaten i æggeblandingen sammen med salt og olie.
Rør melet i lidt ad gangen til en let klistret dej.
Lad dejen hvilke tildækket i ca. 1 time et lunt sted.
Rør flødeosten med presset hvidløg.
Fordel dejen i smurte muffinsforme eller i dobbelte muffinspapirforme.
Lav en fordybning i midten af hver portion med en finger og kom en
skefuld af flødeosten i.
Luk hullet med dejen ind over flødeosten.
Lad muffinsene hæve i ca. 30 minutter.
Bag dem i midten af ovnen ved 200°C i ca 25 minutter.
Lad dem afkøle lidt inden de tages ud af formen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pyntning af kransekagestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Focaccia med tomater og rosmarinFocaccia er et lækkert, italiensk madbrød, som er supernemt at lave derhjemme. Prøv denne...
• RuggrynsbollerBag nogle lækre bløde, grovboller med gulerod. Bollerne er velegnede med fyld til frokost...
• Rabarbarkompot m. kokossorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!