Logo

Spinatvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g spinatblade
en håndfuld basilikum
3 æg
180 g hvedemel
1,5 dl mælk
100 g smør
¾ dl øl
salt og peber

Skyl spinaten, og tør den.
Lad den akkurat falde sammen over varmen i en pande sammen med en lille klat smør.
Rør æg, øl, mælk og hvedemel sammen, tilsæt det smeltede smør, og rør dejen blank.
Smag til med salt og peber.
Vend spinat og basilikum i.
Bag vaflerne i vaffeljern.
De er lækkert sprøde, når de er nybagte, og de kan lunes sprøde igen i ovnen.
Vaflerne smager dejligt til suppe, røget fisk, i madpakken, til røget eller tørret kød, som fx. serranoskinke, og med en salat til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?