Logo

Spinatvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g spinatblade
en håndfuld basilikum
3 æg
180 g hvedemel
1,5 dl mælk
100 g smør
3/4 dl øl
salt og peber

Skyl spinaten, og tør den.
Lad den akkurat falde sammen over varmen i en pande sammen med en lille klat smør.
Rør æg, øl, mælk og hvedemel sammen, tilsæt det smeltede smør, og rør dejen blank.
Smag til med salt og peber.
Vend spinat og basilikum i.
Bag vaflerne i vaffeljern.
De er lækkert sprøde, når de er nybagte, og de kan lunes sprøde igen i ovnen.
Vaflerne smager dejligt til suppe, røget fisk, i madpakken, til røget eller tørret kød, som fx. serranoskinke, og med en salat til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KærnemælksbutterdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærmuffins med havregrynMuffins med bær og med en del af smørret erstattet med yoghurt og med havregryn og...
• Makronkage 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KiwisorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os