Logo

Sprød jordbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bund:
4 dl hvedemel
150 g smør
1 æg

Fyld:
3 dl piskefløde
1 æg
1 spsk Maizena
3 spsk sukker
1-2 spsk vaniljesukker
500 g jordbær i skiver
1 dl ribsgelé

Hak hvedemel og smør sammen, tilsæt ægget og ælt det hurtigt sammen til en dej. Brug evt. foodprocessor. Lad dejen hvile i køleskabet i ca. 30 min.
Pisk fløde, æg, Maizena og sukker sammen i en gryde. Lad det koge op under omrøring til en tyk creme og smag til med vaniljesukker.
Afkøl.

Rul dejen ud og læg den i en tærteform med aftagelig bund. Prik dejen og bag tærtebunden ved 200° i 15-20 min. Afkøl.

Fordel cremen i tærtebunden, læg de skivede jordbær dekorativt ovenpå. Smelt ribsgeléen og fordel den over jordbærrene. Lad tærten stå koldt, til geléen er stivnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FritellaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SalviebrødTilberedningstid: 20 min. Hævetid: 50 min. 'Bagetid: 35-40 min. Fryseegnet. Samme opskrift...
• Grundopskrift på tørkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeis med karamelliseret baconEn overraskende og lækker is med små stykker bacon i. Hvis du synes, at det er for vildt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os