Logo

Sprøde vafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g margarine
200 g sukker
1/2 l mælk
500 g hvedemel
3 - 4 æg
2 1/2 tsk bagepulver

Smelt margarinen. Hvedemel, sukker og bagepulver røres med mælken. Æggene tilsættes og det smeltede margarine røres i. Bag vaflerne til de er sprøde og gyldne.

Vaflerne serveres med sukker og jordbærmarmelade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PandekagebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelske sconesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PurløgsbrødSamme opskrift som ved Oreganobrød, men her med frisk eller frysetørret purløg....
• Pandekager med pærefyld og chokolade - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid eller dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os