Logo

Sprøde vafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g margarine
200 g sukker
½ l mælk
500 g hvedemel
3 - 4 æg
2 ½ tsk bagepulver

Smelt margarinen. Hvedemel, sukker og bagepulver røres med mælken. Æggene tilsættes og det smeltede margarine røres i. Bag vaflerne til de er sprøde og gyldne.

Vaflerne serveres med sukker og jordbærmarmelade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her