Logo

Sprøde vafler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smeltet margarine
275 g hvedemel
2 1/2 dl vand
2 dl mælk
2 tsk bagepulver
lidt salt.
 
Smelt margarine rør hvedemel, vand, mælk, bagepulver og salt godt sammen og
bag vaflerne til de er gylden brun og sprøde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SpinatbollerDisse boller med spinat er hurtige og lette at lave og smager rigtig dejligt. Brug dem som...
• Honningkage, Bedstemors Denne kage er velegnet til juletiden med ingredienser som honning, kanel og nelliker....
• Tante Gerdas kage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• StikkelsbærfoolEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os