Logo

Sprødt grahamsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l kærnemælk ( kan erstattes af vand )
2 dl vand
50 g gær
925 g grahamsmel
75 g klid
150 g solsikkekerner
1 spsk salt
 
Hæld vand / kærnemælk og vand i en kasserolle og lun det, til det er fingervarmt. Tag kasserollen af varmen og smuldr gæren heri.
Rør, til gæren er opløst, og hæld blandingen i en skål.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør grundigt sammen.
Der skal ikke æltes, kun røres.
Hæld dejen i 2 mellemstore bageforme ( ca. 1,8 l ).
Sæt formene på nederste rille i kold ovn.
Tænd ovnen på 200°C og bag brødene i ca. 2 timer.
Tag dem ud af formen og afkøl dem på en rist.
 
Tips: Kan godt erstatte rugbrød. De er fiberrige, sunde, velsmagende og nemme at bage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kuvertbrød med god skorpeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommetærte med nøddesirupBlommetærte er perfekt at lave i sommer/efterårs perioden hvor det er sæson for danske...
• Majsbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærsauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os