Logo

Sprødt grahamsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l kærnemælk ( kan erstattes af vand )
2 dl vand
50 g gær
925 g grahamsmel
75 g klid
150 g solsikkekerner
1 spsk salt
 
Hæld vand / kærnemælk og vand i en kasserolle og lun det, til det er fingervarmt. Tag kasserollen af varmen og smuldr gæren heri.
Rør, til gæren er opløst, og hæld blandingen i en skål.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør grundigt sammen.
Der skal ikke æltes, kun røres.
Hæld dejen i 2 mellemstore bageforme ( ca. 1,8 l ).
Sæt formene på nederste rille i kold ovn.
Tænd ovnen på 200°C og bag brødene i ca. 2 timer.
Tag dem ud af formen og afkøl dem på en rist.
 
Tips: Kan godt erstatte rugbrød. De er fiberrige, sunde, velsmagende og nemme at bage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her