Logo

Squash/gulerodsmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 mellemstore squash
2 gulerødder, skrællede
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
salt
1 tsk stødt kanel
½ tsk stødt muskatnød
60 g pecannødder, hakkede
2 æg
2 ½ dl mælk
90 g smør, smeltet

Ovnen forvarmes til 200ºC.
En muffinplade til 12 stk pensles med olie eller smeltet smør.
Gulerødder og squash rives.
Sigt hvedemel, salt, kanel, bagepulver og muskatnød ned i en stor røreskål.
Tilsæt gulerod, squash og hakkede nødder.
Rør grundigt til alle ingredienser er godt blandede.
Pisk æg, mælk og smeltet smør sammen i en mindre skål.
Lav en fordybning i melblandingen, tilsæt al væsken.
Dejen røres hurtigt sammen med en dejskraber.
Rør ikke for længe. Dejen må gerne være klumpet.
Dejen fordeles i de smurte forme.
Bages i 20 minutter.
De færdige muffins kan løsnes fra formen med en kniv, så snart de kommer ud af ovnen.
Vendes ud på en bagerist efter 2 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her