Logo

Squash-/gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl majsolie
3 æg
400 g godt presset squash
250 g sukker
2 tsk vaniljesukker
350 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk salt
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
50 g hakkede hasselnødder
100 g rosiner
 
Bland de tørre ingredienser.
Tilsæt olie og de sammenpiskede æg.
Rør dejen til en tyk jævning.
Squashen rives på den fine side af et rivejern og væden trykkes fra i en sigte.
Tilsættes dejen, som røres jævn.
Dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 175ºC i 1 1/4 time.
 
Tips: Kan også laves med gulerødder i stedet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fuldkornsboller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Scones med cornflakesBag disse lidt anderledes scones til morgenbordet, eller hvorfor ikke til teselskabet?...
• GrønsagsbrødDette grøntsagsbrød kan også laves som boller. Brødet kan bruges som alternativ til...
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os