Logo

Squash muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
1 dl farin
100 g smeltet smør
1 ½ dl mælk
2 dl revet squash
225 g hvedemel
75 g grahamsmel
1 spsk bagepulver
½ tsk salt
½ tsk kanel
½ tsk stødt muskat
75 g rosiner
75 g hakkede valnøddekerner

Pisk æggene godt sammen med farin, smør, mælk og squash. Bland hvedemel og grahamsmel med bagepulver, salt, kanel og muskat. Bland de tørre og våde ingredienser sammen og tilsæt rosiner og valnøddekerner. Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme og sæt dem i ovnen ved 200° i 20-25 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Langtidshævede bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondens æblekage 2Bondens æblekage er en utrolig lækker kage der laves med æbler og remoncecreme. Kagen er...
• Mandelsnitter med hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosis med limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!