Logo

Squash og feta cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squash og feta cupcakes

Disse madmuffins har middelhavssmag. I mange græske og tyrkiske salater kombineres squash og feta med saftige oliven og fladbrød.

 

6 cupcakes:

250 g hvedemel

1 spsk bagepulver

1 knsp salt

2 æg

1 ¼ dl jomfru-olivenolie

175 g revet squash

115 g smuldret feta

1 ½ spsk revet skal fra en usprøjtet citron

 

Varm ovnen op til 175°C og smør en muffinform med 6 huller.

Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål.

Pisk æg og olie sammen med en el-håndmikser i en stor skål, til det er glat.

Rør squash, feta og citronskal i.

Tilsæt de tørre ingredienser og rør, til det er lige netop blandet.

Fordel dejen i formen og bag brødene i 30 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip brødene ud på en rist og lad dem køle af.

Opbevar brødene i en lufttæt beholder i op til 2 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Cupcakes med squash og gulerod

Følg basisopskriften. Erstat 90 g reven squash med 90 g reven gulerod.

 

Cupcakes med squash, feta og oliven

Følg basisopskriften. Tilsæt 3 spsk finthakkede oliven til dejen.

 

Cupcakes med squash og appelsin

Følg basisopskriften. Tilsæt 1 spsk revet skal fra en usprøjtet appelsin til dejen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her