Logo

Squash-ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g flødeost
3 ½ dl råsukker
5 piskede æg
½ l. afdryppet squashmos
1 tsk kanel
½ tsk ingefær
¼ tsk stødte nelliker
1 tsk vanilje
¾ dl granola (fuldkornsrasp)
 
Pisk flødeosten med sukkeret, til det bliver let og luftigt.
Tilsæt de piskede æg lidt efter lidt, og derefter de øvrige ingredienser undtagen granola.
Hæld dejen i en smurt, rund springform (ca. 22 cm. i diameter), drysset godt med granola, og sæt den i en forvarmet ovn ved 180ºC.
Kagen bør bages i 80 minutter eller til den føles fast langs kanten.
Sluk for varmen og lad kagen blive stående i ovnen i endnu 30 minutter.
Afkøles på bagerist, og kan evt. serveres med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her