Logo

Squashpandekager med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 mellemstor squash revet og presset fri for væde
1 spsk olie
2 dl hvedemel
evt. 1 æg
2 spsk revet parmesanost
smør til bagning
 
Alle ingredienserne piskes let sammen og hviler i 1/2 hvile.
Hvis pandekagerne ønskes tynde, kan der tilsættes lidt mere mælk.
Bages på en smurt pande, til de er gyldne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hveder - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TrekornsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffekage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Husets chokomousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!