Logo

Squashpandekager med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstor squash revet og presset fri for væde
1 spsk olie
2 dl hvedemel
evt. 1 æg
2 spsk revet parmesanost
smør til bagning
 
Alle ingredienserne piskes let sammen og hviler i ½ hvile.
Hvis pandekagerne ønskes tynde, kan der tilsættes lidt mere mælk.
Bages på en smurt pande, til de er gyldne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her