Logo

Squash-romtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 ¾ dl kogt squashmos
2 ½ dl tørmælk
3 piskede æg
¾ dl rom
½ tsk vanilje
2 dl råsukker
4 spsk mørk farin
1 tsk kanel
½ tsk stødt ingefær
½ tsk salt
1 forbagt tærtebund ca. 25 cm. i diameter
 
Rør squash, mælk, æg, rom og vanilje, tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele godt.
Hæld dejen i en forbagt tærtebund og bag den ved 160ºC i 1 time.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?