Logo

Squash-rosintærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 tsk Maizena
3/4 dl vand
2 1/2 dl råsukker
3/4 dl abrikoslikør
1/2 l. squash i tynde skiver
1 1/2 dl hakkede rosiner uden sten
2 dl ferskner eller abrikoser i skiver friske eller fra dåse
2 spsk mørk farin
1 forbagt tærtebund ca. 22 cm. i diameter
 
Rør Maizenaen ud i vand og lad det jævne i en lille gryde med sukker og likør, rør til sukkeret er smeltet.
Tilsæt squashskiverne og lad det simre, til squashen er klar.
Kom rosinerne i og bland det hele godt.
Hæld blandingen i forbagt tærtebund, dekorer med ferskenskiver og drys med sukker.
Sæt tærten i ovnen ved 200ºC, indtil sukkeret er smeltet.
Kan evt. serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MajspandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brød til festEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MoccacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LakridsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os