Logo

Squash-rundstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 tsk hvedemel
2 tsk honning
1 1/4 dl varmt vand
25 g gær
21/2 dl varmt vand eller mælk
2 spsk olie
8 3/4 dl hvedemel
1 tsk salt
1 1/2 dl squash revet og presset for væde
 
Rør de 4 første ingredienser sammen.
Hæld den varme væde i og bland alle ingredienserne i et stort dejfad.
Ælt dejen godt igennem i ca. 10 minutter, til den er blød og smidig.
Dejen pensles let med olie og stilles til hævning tildækket på et lunt sted, indtil den har nået dobbelst størrelse.
Tag dejen ud på et melet bord, slå den let sammen og form den til rundstykker.
Lad dem efterhæve på en smurt bageplade i ca. 30 minutter
Varm ovnen op til 225ºC, sæt pladen på midterrillen, skru ned for varmen til 200ºC, og bag rundstykkerne i 15-20 minutter.
Rundstykkerne kan pensles med saltet vand og drysses med birkes eller sesamfrø.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sodavandskage med mindre fedtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærkage - bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk limpaDet klassiske, svenske runde brød bagt med rugmel, er lidt sødt og krydret i smagen. Nyd...
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!