Logo

Squashboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g smør
2 dl mælk
½ dl cremefraiche 18%
25 g gær
1 tsk groft salt
1 tsk sukker
100 g groftrevet squash
ca. 400 g hvedemel

Smelt smørret i en gryde og kom mælken i. Hæld den lillefingervarme blanding i en skål og tilsæt cremefraiche. Udrør gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage). Rør dejen godt sammen. Dæk skålen med et låg (fx. en tallerken), og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. en time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt resten af melet, hvis dejen hænger i. Form dejen til 16 boller eller miniflûtes (10 cm lange), og stil dem til efterhævning på en plade med bagepapir i ca. 30 minutter. Pensl brødene med æg og klip dem i overfladen med en saks. Bages i ca. 15 minutter ved 225ºC midt i ovnen.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?