Logo

Squashbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
5 dl sukker
2 dl olie
2 tsk vanilje
4 tsk kanel
7 1/2 dl hvedemel
1 tsk salt
1 tsk natron
1/4 tsk bagepulver
2 1/2 dl hakkede valnøddekerner
5 dl groft revet squash
 
Æg og sukker røres til massen er hvid og luftig, så tilsættes olien.
De tørre ingredienser blandes og tilsættes.
Nødder og squash blandes i til sidst. (Squashen afgiver væde under bagningen)
Bages i to smurte forme i ca. 1 time, til brødene er gennembagte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags sukkerkringlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skotske bygbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crepes suzette cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdej med chokolade, nougat og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os