Logo

Squash-gulerodskage med glasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
2 ½ dl råsukker
1 ½ dl olie
3 ¼ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk kanel
½ tsk salt
2 ½ dl reven gulerod
2 ½ dl revet presset og tætpakket squash
1 dl hakkede nødder
 
Glasur:
150 g flødeost
3 spsk smør eller margarine
1 dl flormelis
1 tsk vanilje
 
Pisk æggene med sukkeret, til det er let og luftigt.
Tilsæt olien lidt efter lidt og derefter de tørre ingredienser.
Pisk det kraftigt (røremaskine) i 4 minutter.
Rør dejen med gulerod, squash og nødder.
Hæld den i en smurt, 30 cm. firkantet bageform.
Kagen bages ved 200ºC i ca. 35 minutter, eller til den føles fast.
 

Glasur: Rør flødeost og smør, tilsæt sukker og vanilje og bland det, til det er glat og blødt.
Glasuren smøres jævnt oven på den afkølede kage.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?