Logo

Squashkage 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g blødt smør
150 g rørsukker
3 store æg
240 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 spsk kanel
300 g revet squash
75 g solsikkekerner
1 dl flormelis
 
Rør smør og rørsukker sammen.
Pisk æggene i ét af gangen og rør godt imellem hvert æg.
Sigt hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og kanel sammen og rør det i dejen.
Rør squash og solsikkekerner i.
Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen ved 175°C i ca. 1 time.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækker SandkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tysk surbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kakaokrans med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HybenparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os