Logo

Squashkage med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

3 æg
5 dl sukker
1 ½ dl olie
5 dl revet squash
5 dl hvedemel
¼ tsk bagepulver
2 tsk natron
1 tsk salt
2 tsk vaniljepulver
2 ½ dl valnødder
2 dl rosiner
*

 
Pisk æg og sukker til en luftig masse , tilsæt derefter olie.
Bland hvedemel, bagepulver og krydderierne sammen.
Rør squash, rosiner og melblandingen i æggemassen.
Vend de hakkede valnødder i dejen.
Kom dejen i en smurt bradepande.
Bag kagen ca. 45 minutter ved 225 °C.
Prøv med en tandstik om kagen er fast inden den tages ud.
Lad kagen afkøle på en bagerist.
Ved servering skæres kagen i passende stykker. 
 

Tips: Pas på at overfladen ikke bliver for brun. Dæk evt. af med bagepapir.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her