Logo

Squashkage med ostecreme 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kagen:
3 æg
250 g sukker
2 ½ dl olie
400 g groftrevne squash
325 g hvedemel
¼ tsk bagepulver
2 tsk natron
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel

Cremen:
200 g flødeost naturel
125 g smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker

Æg og sukker piskes godt. Olien tilsættes - herefter de andre ingredienser.
Dejen fordeles i to forme - brød- eller springforme.
Kagen bages ved 190ºC i ca. 40 minutter til den føles fast.
Afkøles på riste.
Ostecremen røres sammen og fordeles hen over kagen eller mellem den flækkede kage.
Kagen pyntes eventuelt med valnødder.

Der er rigeligt ostecreme, men man kan med fordel fryse halvdelen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?