Logo

Squashkage med ostecreme 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kagen:
3 æg
250 g sukker
2 ½ dl olie
400 g groftrevne squash
325 g hvedemel
¼ tsk bagepulver
2 tsk natron
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel

Cremen:
200 g flødeost naturel
125 g smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker

Æg og sukker piskes godt. Olien tilsættes - herefter de andre ingredienser.
Dejen fordeles i to forme - brød- eller springforme.
Kagen bages ved 190ºC i ca. 40 minutter til den føles fast.
Afkøles på riste.
Ostecremen røres sammen og fordeles hen over kagen eller mellem den flækkede kage.
Kagen pyntes eventuelt med valnødder.

Der er rigeligt ostecreme, men man kan med fordel fryse halvdelen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Annes bagte æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lagkage med orange-chokoladecreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller bagt som snegleRul en blød dej med forskelligt fyld og bag som snegleboller. Server de søde boller til...
• Amaretto budding med blommesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!