Dej: 
300 g  hvedemel 
200 g  smør/ margarine 
2 spsk sukker
2 æg 
50 g  gær 
 
Fyld 1: 
Remonce (smør og sukker pisket kraftigt til skum) 
Snittede hasselnødder 
Hakket chokolade 
 
Fyld 2: 
Brun farin 
smør 
kanel 
 
Smør og sukker smuldres, æg og gær tilsættes, dernæst hvedemel (kom ikke alt melet i på en gang, start med halvdelen og kom dernæst resten lidt efter lidt i). 
Ælt det godt sammen til dejen bliver lind. 
Hæv i 30 minutter. 
Deles i lige store klumper, rulles ud i aflange plader på 15 cm og 3 mm 
tykke, brug rigeligt med hvedemel på bordet. 
Læg fyldet i midten, enten fyld 1 eller 2 eller lidt af hver. Luk og lad hæve i 1-4 timer. 
Pensl med æg og drys med perlesukker og/eller nødder. 
Bages ved 200ºC til de er gyldne, ca. 30 min..
 
Tips: Kan også stilles i køleskabet i op til 2 døgn hvis det er nødvendigt at lave den på forhånd.