Logo

Squashkage med ostecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En dejlig svampet skærekage, der fint egner sig til nedfrysning.

Kagen:
3 æg
250 g sukker
2 1/2 dl olie
400 g groftrevne squash
325 g hvedemel
1/4 tsk bagepulver
2 tsk natron
1/2 tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel

Ostecremen:
200 g flødeost naturel
125 g smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker

Æg og sukker piskes godt. Olien tilsættes - herefter de andre ingredienser. Dejen fordeles i to forme - brød- eller springforme. Kagen bages v. 190ºC i ca. 40 minutter til den føles fast. Afkøler på riste. Ostecremen røres sammen og fordeles hen over kagen eller mellem den flækkede kage. Kagen pyntes eventuelt med valnødder. Der er rigeligt ostecreme, men man kan med fordel fryse halvdelen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Luksusknækbrød - kan købes i dyre domme i butikkerne. Men du kan sagtens bage dem selv! Nyd dem også som...
• Brosten 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffestangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeis med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os