Logo

Sticky Toffee Pudding - Australsk daddelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Daddelkage:
2 dl friske dadler – udstenet og hakket
1 tsk bagepulver
2 dl kogende vand
2 spsk smør
2 dl brun farin
2 æg
3 dl hvedemel
3 tsk bagepulver
 
Toffeecreme:
2 spsk smør
2 dl brun farin
1 ½ dl let pisket fløde
½ tsk vanilje
 
Daddelkage:
Bland dadler med 1 tsk bagepulver og hæld det kogende vand på – lad det stå lidt.
Smelt smørret og det brune farin i en gryde
Rør æggene i gryden
Melet blandes med 3 tsk bagepulver og sigtes i blandingen – Vendes forsigtigt!
Rør dadelblandigen i.
Blandingen hældes i en smurt form (ca. 20x10cm eller en springform)
Bages ved 180°C i 30 – 40 min
Toffeecreme:
Hæld alle ingredienser i en gryde og lad det koge op og simre i 5 min.
Lad det køle lidt af inden servering.
(Kan laves i forvejen og varmes op inden serveringen)
Tips: Puddingen skæres i kvadrater og placeres på midten af en varm tallerken.
Den varme toffee creme hældes over og der serveres flødeskum eller vaniljeis til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?