Logo

Stikkelsbærpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
3 dl hvedemel
1 spsk sukker
1 æg
150 g smør
Fyld:
1 l stikkelsbær
1 dl sukker
1 spsk kartoffelmel

Bland hvedemel og sukker.
Tilsæt æg samt fedtstof, skåret i små stykker.
Hak det hele hurtigt sammen til en dej.
Lad dejen hvile koldt i 1 time.
Rul dejen ud og læg den i en pieform, 24 ca i diameter.
Skær overflødig dej bort og prik kanten med en gaffel.
Bages ved 225°C på midterste rille i ca 15 min.
Skyl og rens stikkelsbærrene.
Bland sukker og kartoffelmel.
Fyld den forbagte piekal med stikkelsbær og drys med sukker og kartoffelmel.
Bag pien i yderligere 25 min, eller til stikkelsbærrene er bløde.

Tips:
Gem lidt dej og rul den ud til lange strimler. Læg dem i et pænt rudemønster ovenpå pien. Hvis du så pensler dejen med sammenpisket æg, får pien en flot farve.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er det en god ide med en regering over midten?




Effektiv reklame - klik her