Logo

Stikkelsbærtærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g stikkelsbær
1 dl vand
2 dl sukker
1/2 tsk st. ingefær
125 g smør
125 g sukker
1 æg
100 g mandelflager
125 g hvedemel

Skyl og nip stikkelsbærrene. Kog en lage af vand og sukker og kom ingefær og bær i. Kog det i ca. 6 min. Tag bærrene op med en hulske og læg dem i en tærteform. Kog lagen ind til den har en sirupsagtig konsistens. Hæld den over bærrene. Rør smør og sukker sammen, rør ægget i sammen med hvedemel og mandelflager. Bred dejen over bærrene og bag den i ovnen ved 200° i ca. 25 min. til overfladen er sprød og gylden. Spises med iskoldt flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grove pølsebrød med sennepsdressingDisse pølsebrød er ligesom pølsehorn, men bagt med en smagfuld dej med rugmel, der er...
• SodakageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærkage med kakao-kokosmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med vinskumsauce legeret med æggeblommermadABC.dk har over 40.000 gode madopskrifter, heraf over 10.000 med billeder, fx denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os