Logo

Stikkelsbærtærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En sund tærte med smuldredej, der bliver meget sprød og lækker, og som desuden er let at lave. Lav fyldet efter udbuddet af bær; i stedet for stikkelsbær kan man blande fx ribs, solbær og rabarber.
 
Lav en dej af:
75 g smør,
1 dl kvark,
½ dl grahamsmel,
1 dl hvedemel,
1 dl miisliblanding,
1 dl blandede rosiner, solsikkekerner og hakkede nødder.
 
Bland 12 dl stikkelsbær, 1 ½ spsk kartoffelmel og 1 dl råsukker i en tærteform. Fordel smuldredejen over og bag tærten i ca. 20 minutter ved 225°C.
Server en blanding af lige dele flødeskum og kvark smagt til med vaniljesukker til tærten.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?