Logo

Stikkelsbærtærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En sund tærte med smuldredej, der bliver meget sprød og lækker, og som desuden er let at lave. Lav fyldet efter udbuddet af bær; i stedet for stikkelsbær kan man blande fx ribs, solbær og rabarber.
 
Lav en dej af:
75 g smør,
1 dl kvark,
1/2 dl grahamsmel,
1 dl hvedemel,
1 dl miisliblanding,
1 dl blandede rosiner, solsikkekerner og hakkede nødder.
 
Bland 12 dl stikkelsbær, 1 1/2 spsk kartoffelmel og 1 dl råsukker i en tærteform. Fordel smuldredejen over og bag tærten i ca. 20 minutter ved 225°C.
Server en blanding af lige dele flødeskum og kvark smagt til med vaniljesukker til tærten.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os