Logo

Stines Brownies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
60 g Kogechokolade eller 1 ½ spsk Kakao
100 g Smør
200 g Sukker
2 Æg
1 tsk Vanillesukker
60 g Hvedemel
⅓ tsk Bagepulver
100 g Grofthakkede valnøddekerner eller hasselnøddekerner

Hvis man bruger kogechokolade, skal den først smeltes i vandbad.
Smør og sukker røres, til sukkeret er helt opløst i smørret.
Æggene og vaniljesukkeret tilsættes.
Hvedemel, bagepulver og flydende chokolade (eller kakaopulveret) blandes og røres i massen. Nødderne tilsættes.
Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm.
Kagemassen bages i ovnen ved 175°C i ca. 25 min.
Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?