Logo

Stines gærboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
25 g gær
4 ½ dl mælk
750 g hvedemel
1 tsk salt
10 g smør

Rør gæren ud i den håndvarme mælk.
Sigt hvedemel og salt, rør gæren i og ælt dejen, der er ret blød.
Læg den i en smurt skål, dæk med smurt husholdningsfilm og lad den hæve lunt i 2 timer.
Ælt dejen på et melstrøget bord og rul den tykt ud.
Stik 12 stykker ud med et glas eller lignende ( 10 cm. i diameter).
Læg bollerne på en melet bageplade og bag dem i en varm ovn ved 180°C i ca. 25 minutter.
Lad dem køle af på bageristen
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?