Logo

Stjernekagen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
75 g sukker
1/2 dl næsten kogende vand
75 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver

Lage, der hældes over den delte kage:
65 g smør
1/2 dl mælk
1 tsk vaniljesukker

pynt:
violkugler eller lidt flormelis, der pudres over kagen

Hele æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps. Heri det varme vand samt hvedemel og bagepulver, der sigtes i. Blandes godt, hældes i en velsmurt 1 liters stjerneform eller tilsvarende form, fx. hjerteformen. Bager lidt under midten i ovnen ved 200 i 35 minutter.
Afsvaler lidt, tages ud af formen. Flækkes, lagen koger af smør, mælk og vaniljesukker, der kringles over den nederste bund. Den anden klappes let til, pyntes med kugler, sigtet flormelis eller hakkede mandler. kagen er fin at fryse, herlig som dessert med is eller flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk Lagkage med KahluaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kuvertbrød med god skorpeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommetærte med nøddesirupBlommetærte er perfekt at lave i sommer/efterårs perioden hvor det er sæson for danske...
• Abrikosguf Abrikosguf er dessert som består af abrikoser med makronner og is. en dejlig sommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os