Logo

Stockholmkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
150 g smør
3/4 dl sukker
1 æggeblomme
2 tsk vaniljesukker
3 1/2 dl hvedemel
Fyld:
Hindbærsyltetøj
Pynt:
Finthakkede mandler eller nødder

Rør fedtstof og sukker.
Tilsæt æggeblomme og vaniljesukker.
Rør hvedemel i dejen til den er smidig.
Form dejen til 2 ruller, ca 2 1/2 cm i diameter og ca 28 cm lange.
Tril rullerne i mandler eller nødder.
Lad stængerne hvile i køleskabet 1/2-1 time.
Skær stængerne i ca 1 cm tykke skiver.
Læg dem på plader med bagepapir.
Lav en fordybning midt i hver kage og kom syltetøj i.
Bag kagerne midt i en 175°C varm ovn ca 14 min eller til de er lyst gyldne.
Lad kagerne køle af på en rist.
Opbevar kagerne i en dåse med tætsluttende låg eller frys dem ned. Læg gerne smørrebrødspapir mellem lagene, så kagerne ikke klistrer sammen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honninghjerter 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjyske fastelavnsboller med syltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærfragilité En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærpocheret pære med druesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!