Logo

Stor kommenskringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 dl sødmælk
25 g smør
3 spsk sukker
1 spsk salt
2 æg
850 g hvedemel
æg til pensling
Kommen til drys

Mælken lunes og hældes over smuldret gær, sukker, salt ud de udslåede æg.
Blandingen røres sammen, og når den er jævn, tilsættes melet gradvist.
Dejen æltes færdig, den skal være blød uden at være lind.
Den stilles til hævning et lunt sted i ca. 45 min.
Dejen formes til 2 store kringler, der stilles til efterhævning ca. 20 min.
Kringlerne pensles med æg og drysses med kommen.
Bages ved 225ºC i ca. 25 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?