Logo

Stor tigerkage med mørk chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladekage

500 g smør eller margarine
375 g sukker
6 æg
650 g hvedemel
1 spsk bagepulver
1 ½ dl mælk
150 g revet mørk chokolade

Smør og sukker røres godt; de sammenpiskede æg røres i lidt ad gangen. Hvedemel og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken.
I en trediedel af dejen blandes den revne chokolade.

Lys og mørk dej lægges lagvis i en smurt bradepande (ca. 3 l).

En kniv føres i siksak gennem dejen, så den får "tigermønster".
Bages ca. 1 ¼ time ved 170°.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?