Logo

Sukkerbrødsbunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
125 g sukker (1 1/2 dl)
1 spsk vand
50 g (5 spsk) safirmel
50 g (4 spsk) kartoffelmel
1/2 tsk hjortetaksalt.
 
Æggene piskes luftige, og sukkeret piskes i, til det skummer.
Vandet piskes i.
Hvedemel og hjortetaksalt vendes i.
Dejen hældes i 2-3 smurte lagkageforme.
Bages straks ved. 225ºC i ca. 5 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blå pandekagerPandekagerne i denne opskrift er blå fordi de serveres med en danablu-creme. Pandekagerne...
• MajspandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brød til festEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os