Logo

Sukkerbrødsbunde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
150 g sukker
100 g hvedemel
50 g kartoffelmel/ Maizenamel
1 tsk bagepulver
 
Æg og sukker piskes luftigt, hvedemel, kartoffelmel og bagepulver sigtes i, og
vendes forsigtigt rundt.
Bages i en springform, smurt og drysset med hvedemel, ved 225ºC i 5-10 min.
Giver 2-3 bunde, alt efter hvor tykke du vil have dem.
Man kan også bage dem enkeltvis, ved at smøre dejen ud på bagepapir i den
ønskede størrelse.
Tegn efter en tallerken.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinbrød2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 1¼ time. Bagetid: ½ time. Fryseegnet....
• Landbrød fra provenceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller med vanilje og honningHer er opskriften på nogle utrolig lækre boller med vanilje og honning samt speltmel....
• Amerikansk æblekage Det er let at tilberede denne rigtige amerikanske æbletærte (applepie), og det er arbejdet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os