Logo

Sukkerbrødskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g smør
250 g hvedemel
1/2 æg
1,2 dl vand
1 glas rom

1/3 af smørret smuldres i melet. Lægges på et bord; et hul laves i midten og rom og æg hældes i. Det samles nu med hænderne og æltes, til det kan slippe. Så rulles det ud med en kagerulle i 1 cm's tykkelse. Resten af smørret lægges på den ene halvdel af dejen og dækkes med den anden halvdel. Med kagerullen bankes smørret og rulles i dejen, der lægges sammen i 16 lag, første gang lagt en gang sammen, så to og tre gange i tre og to gange i fire lag - der må stadig strøs hvedemel på bordet, at dejen ikke skal hænge i. Tilsidst rulles dejen ud i 1 cm's tykkelse, skæres i firkanter med et sporejern, sættes på plader og bages ved 225 º, til de er gyldne
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbertærte - Tarte de rhubarbe et méringueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske nøddekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saftig gulerodskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbergrød med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os