Logo

Stegte nudler Koreansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 g sesamfrø
2 spsk olie
2 tsk sesamolie
4 forårsløg hakkede
2 fed hvidløg finthakkede
2 tsk rød chili finthakket
150 g rå rejer pillede og rensede
150 g frisk fast tofu i tern
100 g champignoner i tynde skiver
1 rød peberfrugt i tynde strimler
2 spsk vand
2 spsk soyasauce
2 tsk sukker
300 g hokkien nudler

Sesamfrøene ristes på en tør pande for jævn varme i 3-4 minutter, panden rystes konstant til frøene er nøddebrune, hældes fra panden og knuses i en morter eller kaffekværn.
Rør olie og sesamolie sammen i en lille skål.
Hæld ca. halvdelen i en wok eller en stor, tykbundet pande.
Varmes for jævn varme.
Løg, hvidløg, chili og rejekød lynsteges i 2 minutter.
Tages op og sættes til side.
Tofu lynsteges under omrøring, til den er let gylden.
Tages op og sættes til side.
Kom resten af olien i wokken og tilsæt grønsager.
Lynsteges i 3 minutter, eller til de er netop sprøde.
Kom vand, soyasauce, sukker og nudler i wokken.
Nudlerne vendes forsigtigt i saucen.
Læg låg på og lad dem simre 5 minutter.
Rør derefter godt rundt, tilsæt rejer og tofu, steges under omrøring i
yderligere 3 minutter for jævn varme.
Drysses med de knuste sesamfrø og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her