Logo

Sommerhus pølseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommerhus pølseret

4 store løg

6 grill- eller frokostpølser

3 spsk smør eller margarine

500 g kogte kartofler

1 ds flåede tomater

salt og peber

1 håndfuld ærter

1 knsp merian

1,5 dl cremefraiche

1 tsk pulversennep

klippet purløg

Tilbehør: groft brød, sennep

*

Skær løg og pølser i skiver og svits det i fedtstoffet.

Tilsæt de udskivede kartofler og vend det hele nogle minutter.

Purér tomaterne direkte ned i gryden, rør om og smag til med salt og peber.

Tilsæt ærter, merian, cremefraiche og sennep og lad det snurre sagte 4-5 minutter.

Drys med klippet purløg og server groft brød og sennep til.

Tips: Retten kan også spises på camping, i villakvarter eller lejlighed. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her