Logo

Sukkerbrødsrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æg
125 g flormelis
½ citron, saft og skal heraf
30 g flormel
30 g kartoffelmel

Glasur:
200 g flormelis
2 ½ spsk vand

Æggeblommerne og de sigtede flormelis røres hvidt og skummende.
Citron, det sigtede hvedemel og de stiftpiskede hvider tilsættes til sidst.
Dejen fyldes i en smurt randform, der sættes i en varm ovn, hvor varmen straks dæmpes.
Bages ved svag varme ca ½ time.
Vendes af formen og glaseres med vandglasur.

Denne rand kan serveres til te og kaffe, eller den kan anvendes til dessert med forskellig slags is opskivet i midten.

Bages kagen i en almindelig kageform, tager man den dobbelte portion, og bagetiden er da ca ¾ time.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her