Logo

Sukkerbrødskager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg
125 g sukker
100 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
 
Pisk de hele æg meget grundigt med sukker.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen, så melet er meget luftigt.
Vend det forsigtigt i æggene uden at røre mere end nødvendigt.
Fyld dejen i en rund bageform, der er smurt 2 gange med smør og drysset med et tyndt lag hvedemel ell. rasp.
Bag kagen som angivet og prøv med en pind, som den er gennembagt.
Kagen bages ved 175ºC i ca. 1 time på nederste rille.
Kagen tages ud af formen efter ca. 5 minutter. Kagen må ikke vendes ud af formen umiddelbart efter bagningen, da den kan falde sammen.


Tips: Sukkerbrødskager er ret neutrale i smagen og egner sig derfor til
tilsætning af smagsingredienser som citron, appelsin, vanilje, chokolade, rom, likør eller andet.
Dejen kan også tilsættes 75 g smeltet, afkølet smør for at virke lidt
saftigere.
En ægte sukkerbrødsdej er ellers helt uden fedtstof.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆggehvidekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kransekage 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananbrød med nødderBananbrød kan bruges til mange lejligheder. For eksempel til morgenmad eller til kaffen...
• Æbletrifli med kogt cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os