Logo

Sukkerbrødskager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
125 g sukker
100 g hvedemel
½ tsk bagepulver
 
Pisk de hele æg meget grundigt med sukker.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen, så melet er meget luftigt.
Vend det forsigtigt i æggene uden at røre mere end nødvendigt.
Fyld dejen i en rund bageform, der er smurt 2 gange med smør og drysset med et tyndt lag hvedemel ell. rasp.
Bag kagen som angivet og prøv med en pind, som den er gennembagt.
Kagen bages ved 175ºC i ca. 1 time på nederste rille.
Kagen tages ud af formen efter ca. 5 minutter. Kagen må ikke vendes ud af formen umiddelbart efter bagningen, da den kan falde sammen.


Tips: Sukkerbrødskager er ret neutrale i smagen og egner sig derfor til
tilsætning af smagsingredienser som citron, appelsin, vanilje, chokolade, rom, likør eller andet.
Dejen kan også tilsættes 75 g smeltet, afkølet smør for at virke lidt
saftigere.
En ægte sukkerbrødsdej er ellers helt uden fedtstof.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her