Logo

Sukkerbrødskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
60 g sukker
½ tsk vaniljesukker
75 g hvedemel
3 æggehvider
1 ½ spsk flormelis
1 spsk sukker

Sæt ovnen på 180°C.
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker grundigt til skum og vend melet i lidt efter lidt.
Pisk æggehviderne meget stive.
Sigt flormelis over de stiftpiskede æggehvider og vend forsigtigt æggehvidemassen sammen.
Vend derefter forsigtigt æggehvidemassen i æggeblommemassen.
Fyld massen i en sprøjtepose og sprøjt ca. 12 cm. lange kager ud på en bageplade med bagepapir.
Drys kagerne med sukker og bag dem i 15-18 min. til de er gyldne. Afkøl kagerne på en bagerist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JulegrovbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VanilliesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinesiske madpandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is på marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!