Logo

Super nem brunsviger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
3 ½ dl lunken vand
50 g gær
½ dl sukker
1 tsk salt
1 æg
ca. 550-600 g hvedemel
100 g smeltet margarine (eller Becel)
 
Remonce:
300-350 g brun farin ( afhængig af hvor snasket den skal være.)
200 g margarine.
½ dl piskefløde.
 
Tænd ovnen på 180°C.
Gæren udrøres i det lunkne vand og resten af ingredienserne røres i.
Dejen æltes godt og lægges udbredt i en bradepande ( den fra ovnen )
Herefter hæver den i ca. 10-15 min.
Så laver man med fingerne nogle huller blødt ned i dejen.

 
Ramonce:
Alle ingredienser smeltes stille og roligt til det er kogt godt sammen.

Så slukker man ovnen og stiller den i til hævning i ca. 10 min. ( det lyder skørt men det er rigtig nok ) så tænder man ovnen og bager brunsvigeren i ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her