Logo

Super nemme Daim muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 Daim bar
75 g hakkede hasselnødder
2 tsk bagepulver
100 g sukker
1 æg
50 g smelte margarine ( Becel)
3 dl hvedemel
2 tsk vaniljesukker
1 1/2 dl kærnemælk eller mælk
 
Margarine, sukker og æg røres godt sammen.
Hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og mælk røres i.
Daimbar og hasselnødder hakkes groft med en kniv og røres herefter i.
GEM LIDT DAIM TIL PYNT
Dejen fordeles i smurte muffinsforme, fyld kun 3/4 op.
Bages midt i en forvarmet ovn ved 175°C i 12-15 minutter.
De afkølede muffins kan evt. pyntes med lidt glasur, med finthakket Daim.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gode rådEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SmuldreæblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Havre muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os