Logo

Super nemme Daim muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 Daim bar
75 g hakkede hasselnødder
2 tsk bagepulver
100 g sukker
1 æg
50 g smelte margarine ( Becel)
3 dl hvedemel
2 tsk vaniljesukker
1 ½ dl kærnemælk eller mælk
 
Margarine, sukker og æg røres godt sammen.
Hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og mælk røres i.
Daimbar og hasselnødder hakkes groft med en kniv og røres herefter i.
GEM LIDT DAIM TIL PYNT
Dejen fordeles i smurte muffinsforme, fyld kun ¾ op.
Bages midt i en forvarmet ovn ved 175°C i 12-15 minutter.
De afkølede muffins kan evt. pyntes med lidt glasur, med finthakket Daim.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her