Logo

Supernemme langtidshævede boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

25 g gær.
5 dl vand.
1 spsk salt.
200 g durummel.
400 g hvedemel.
(noget af hvedemelet kan erstattes af groft hvedemel eller kerner, hvis grove boller ønskes)
 
Gæren opløses i vandet. salt og hvedemel tilsættes. dejen skal være meget blød !
Den skal stå koldt natten over. dejen tages med to skeer eller med våde fingre og sættes på en bageplade.
Bages straks ved 250°C i 16-20 minutter.
 

Tips: Hvis man laver flûte eller brød, kræver det lidt øvelse og masser af hvedemel på bordet... det kan være en fordel at sno dejen lidt inden den lægges på pladen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Runde knækbrødKnækbrød skal opbevares i lufttæt plastikboks eller pose, så de ikke bliver bløde af fugt....
• Grahamsbrød2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Trækketid: 20-25 min. Hævetid, i alt: ca. 1 time...
• SmørsnegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød med æblerLige det rigtige, når man vil forkæle sig selv - ikke bare på en diset februardag: cremet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os